Over ons

Ons verhaal

Wij verhuren al een kleine 10 jaar alle spullen die u nodig heeft voor een feestje thuis, denk bijvoorbeeld aan een tent, de horecameubels maar ook glaswerk/ licht en verwarming.

Wij zijn dit bedrijf gestart met 3 personen uit de scoutingwereld, 1 oprichter heeft helaas afscheid moeten nemen daar hij politieagent in Breda is geworden, de afstand tot Eemnes is gewoon te groot.

Wij, Paul en Jeffrey, zijn echter volop aan het bouwen aan een mooi bedrijf, met deze vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn en uw feest tot een succes te maken. Onze werknemers zijn in de eigen families gevonden wat enorm praktisch is met de wisselende uren en dagen die wij maken, uw gehuurde tenten kunnen namelijk ook door ons worden opgebouwd en afgebroken, ook eventueel in het weekend of in de avonduren.

U kunt ook kiezen voor bezorging binnen de vierhoek Amsterdam, Almere, Amersfoort en Utrecht, onze bakwagen is dermate ruim dat wij alles voor uw feest in 1 keer kunnen bezorgen! De goedkoopste optie is echter dat u de spullen zelf komt ophalen op de Wakkerendijk 84 te Eemnes, de uitgifte doen wij vrijdagavond ( 19.30-20.00 uur) en de inname op maandagavond (19.30-20.00 uur).

Wij hopen u eerdaags te ontmoeten op de Wakkerendijk, of voor onze trouwe klanten tot ziens !

Paul en Jeffrey, Dutch Party Company
06-53656074.

WAAROM PARTYVERHUUR GOOI

Wij denken met u mee

Hoeveel glaswerk, welk type tent etc

Prijs/kwaliteit

Een feestje moet leuk blijven, ook financieel gezien!
Onze prijzen zijn scherp, en de materialen van een prima kwaliteit.

Persoonlijk contact

Is wat wij en onze klanten waarderen.

ONZE REVIEWS

0
+
TEVREDEN KLANTEN
0
+
TEAM
0
UUR
BESCHIKBAARHEID
0
+
KOPJES KOFFIE
0
%
POSITIVE REACTIES